Leerwerkloket Midden-Brabant

Welkom bij Leerwerkloket Midden-Brabant! Wij zijn er voor werkzoekendenwerkenden en werkgevers in Midden-Brabant. Bij ons krijg je voorlichting en onafhankelijk advies over leren en werken. We vinden samen uit wat de volgende stap is in jouw loopbaan. Aan de hand van kansen, kwaliteiten en ambities ontdekken we wat écht bij jou past. Dat kan een opleiding zijn, maar ook een leerbaan, een specifieke functie of zelfs een ander beroep.

Leerwerkloket in Coronatijd

Vanaf 1 juni gaan we weer beperkt gesprekken op kantoor inplannen. We blijven ook beeldbellen en telefonisch gesprekken voeren. Alle gesprekken worden altijd in overleg met een van de loopbaanadviseurs ingepland. Via het contactformulier kun je je hiervoor aanmelden. Kom je naar kantoor voor een gesprek? Neem dan ons Coronaprotocol in acht!

Heb je tijdens deze bijzondere periode tijd over en wil je alvast aan de slag met je loopbaan? Op Brabant leert! vind je allerlei mogelijkheden om jezelf online te blijven ontwikkelen. Deze website biedt toegang tot meer informatie en een groot aanbod van online cursussen.

Weten wat je écht wilt en kunt

Animatie Leren en Werken

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Loading Video...