Ragini Mangnoesing

> Ragini Mangnoesing, junior loopbaanadviseur

Ragini Mangnoesing, junior loopbaanadviseur

Mijn naam is Ragini Mangnoesing, sinds augustus 2020 werkzaam bij LeerwerkLoket Midden-Brabant als junior loopbaanadviseur.

Ik ben verantwoordelijk voor het project Reframe Your Career.
Reframe your Career is een programma bestaande uit 3 opeenvolgende workshops, persoonlijke begeleiding en een buddysysteem. Reframe Your Career is bedoeld voor jongvolwassenen tussen 18-27 jaar die ondersteuning nodig hebben bij het maken van bewuste loopbaankeuzes in de onzekere tijden waar we nu in leven. In mijn eigen loopbaan heb ik zelf ook moeite gehad met het maken van keuzes en ik vind het een mooie uitdaging om anderen verder te helpen hiermee! Zelf sta ik nog aan het begin van mijn carrière, de rol als Junior loopbaanadviseur helpt mij om mezelf verder te ontwikkelen als professional en tegelijkertijd help ik andere jongvolwassenen ook met hun eigen ontwikkeling.

In mijn werkzaamheden houd ik van een persoonlijke aanpak, ik bied een luisterend oor, maar ik ben niet bang om ook kritische vragen te stellen.

Heb je interesse in het project Reframe Your Career of ken je iemand die in aanmerking komt voor de workshops neem dan contact op met mij via ragini.mangnoesing@lerenenwerken.nl.

Wellicht tot ziens!