ontwikkeladvies

> Ontwikkeladvies: NL leert door!

Ontwikkeladvies: NL leert door!

Ontwikkeladvies: je mist de boot niet!

Woensdag 2 september 2020 maakte de overheid bekend dat je geen gratis ontwikkeladvies meer kunt aanvragen bij een private loopbaanadviseur.
Denk je nu misschien dat je de boot hebt gemist? Niet bij het Leerwerkloket want onze adviseurs kunnen je verder helpen. Zij geven altijd, onafhankelijk én kosteloos loopbaan- en scholingsadvies.
Of heb je al wel ontwikkeladvies gehad en ga je hiermee aan de slag? Overweeg je een carrièreswitch? Dan kunnen onze adviseurs je ondersteunen met gericht (om)scholingsadvies en de financiering ervan!

Op 1 augustus 2020 is de regeling NL Leert Door van start gegaan. Hiermee wordt het nog makkelijker om je te ontwikkelen. Naast het kosteloze loopbaan- en scholingsadvies van het Leerwerkloket, kun je nu ook gratis ontwikkeladvies krijgen bij andere gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Wij helpen je hier graag bij verder.

NL Leert Door

Met NL Leert Door financiert het kabinet ook kosteloze online scholing. Naar verwachting komen de eerste opleidingen en cursussen deze winter beschikbaar voor werkenden en werkzoekenden. 

Gratis scholingstrajecten

Dit najaar is het ook mogelijk om een gratis (online) scholingstraject te volgen. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Dit is een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt gedaan door de adviseur of opleider. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

Brabant Leert

Meteen al aan de slag of juist inspiratie op doen? Brabant Leert biedt alle Brabanders toegang tot meer informatie en een groot aanbod van online cursussen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek Brabant Leert.

Voor iedereen

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL Leert Door; werkzoekenden, werknemers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE OVER HET ONTWIKKELADVIES.

 

https://www.nieuwsszw.nl/maximum-aantal-ontwikkeladviezen-bereikt/

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/07/02/vanaf-volgende-ma...