> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 90 evenementen in het kader van Leren en Werken.

30-08-2018 | Lees meer
Nelleke van de Voort
Regionaal nieuws

Per 1 september is het zover!

24-09-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Fryslân - Leeuwarden

Ter ere van de Maand van Leren en Werken werd adviseur Leren en Werken (Leerwerkloket Fryslân) Ruth Karakaya geïntrviewd voor het werkblad:

‘Iedereen kan bijleren. Of je nou 50-plus bent of schoolverlater’

21-09-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Met Prinsjesdag is bekend gemaakt dat het kabinet 19,5 miljoen euro wil bezuinigen op de subsidieregeling praktijkleren in 2019. Bovendien heeft de minister van Onderwijs aangekondigd de subsidieregeling slechts met één jaar te verlengen. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het praktijkleren in de beroepsgerichte leerweg (bbl).

20-09-2018 | Lees meer
Education
Landelijk nieuws

Een Leven Lang Leren: het biedt kansen, versterk je competenties, zorgt voor een nieuwe baan, een promotie of voor extra uitdagingen. 

Wij kunnen er eindeloos over praten, maar uiteindelijk spreken cijfers en statistieken voor zich. Daarom hierbij een overzicht van bevindingen van verschillende onderzoeks- en statistiekbureaus met betrekking tot een Leven Lang Leren. 

18-09-2018 | Lees meer

Pagina's