> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
jongeren horeca
Landelijk nieuws

De WerkWijzer december 2019 is vanaf nu digitaal te lezen. Je vindt De WerkWijzer hier.

Op pagina 51, 52 en 53 staat een mooi verhaal over een horecatraineeship in Groningen waar Leren en Werken bij betrokken was.

 

09-12-2019 | Lees meer
boekenbende
Landelijk nieuws

Gemeente Kampen en W en L Opleidingen gaan samenwerken op het gebied van inburgering en taallessen. Zij ontvangen hiervoor een subsidie van 175.000 euro.

04-12-2019 | Lees meer
winkelstraat met mkb bedrijven
Landelijk nieuws

Een nieuwe groep ondernemers gaat aan de slag met hun MKB!dee. Het gaat om 47 projecten voor scholing en bijscholing van personeel in het mkb, waarvoor de ondernemers in totaal € 7,8 miljoen euro aan subsidie ontvangen.

03-12-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

Eind november begon in Noordoost Brabant een regionale wervingscampagne om jonge academici enthousiast te maken om docent te worden in het voortgezet onderwijs.

02-12-2019 | Lees meer
Een deel van de ambassadeurs op de foto
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Servicepunt Leren en Werken Midden-Brabant

Als ondernemer wil je niets liever dan werknemers die opbloeien binnen jouw bedrijf. Als werknemer is er niets fijner dan een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Hoe creëer je als werkgever een ideale werkomgeving, hoe motiveer je mensen en hoe voorkom je dat werknemers op zoek gaan naar een andere werkgever? 

29-11-2019 | Lees meer

Pagina's