> Vacatures ondernemersadviseur

Vacatures ondernemersadviseur

Leerwerkloket Midden-Brabant is al jaren de plek waar mensen in onze regio terecht kunnen voor informatie en advies over Leren en Werken. De leerwerkloketten worden door een landelijk Programmateam Leren en Werken gefaciliteerd met ruimte voor een regionale invulling. 
De regiogemeenten Midden-Brabant, UWV en het ROC Tilburg werken samen aan het Leerwerkloket Midden-Brabant.

 

Wij zoeken op dit moment twee ondernemersadviseurs, samen 1,5 fte. 

1. Ondernemersadviseur met focus op een Leven Lang Ontwikkelen

Het thema Leven Lang Ontwikkelen (LLO) staat zowel landelijk, provinciaal als regionaal hoog op de agenda. Wij zoeken een collega die als Ondernemersadviseur, in nauwe samenwerking met WSP Midden-Brabant, informatie en advies geeft op het gebied van leren en werken.

2. Ondernemersadviseur met focus op mobiliteitsvraagstukken

Het thema mobiliteit en dan met name de “van werk naar werk” vraagtukken staan op dit moment zowel landelijk, provinciaal als regionaal hoog op de agenda. Wij zoeken als uitbreiding van ons team een collega die als Ondernemersadviseur, in nauwe samenwerking met WSP Midden-Brabant, informatie en advies geeft op het gebied van strategisch personeelsbeleid met de focus op mobiliteitsvraagstukken. 

De volledige functieomschrijvingen vind je in de bestanden hieronder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Berens, programmamanager Leerwerkloket Midden-Brabant: ingrid.berens@leerwerkloket.nl of Arnold Versteeg, ondernemersadviseur Leerwerkloket Midden-Brabant: arnold.versteeg@leerwerkloket.nl.

Ben je enthousiast en herken je je in het profiel? Reageer dan vóór vrijdag 12 maart 2021 per email naar midden-brabant@leerwerkloket.nl met een motivatiebrief en je cv. De gesprekken zullen (fysiek) gevoerd worden op vrijdag 19 maart 2021.
 
Leerwerkloket:  Leerwerkloket Midden-Brabant