ingrid Berens

> Ingrid Berens, projectleider

Ingrid Berens, projectleider

Ik ben Ingrid Berens, projectleider/ kwartiermaker van het LeerwerkLoket Midden-Brabant. Ik ben er trots op een bijdrage te mogen leveren aan de vormgeving en de duurzaamheid van de ondersteuning rondom “een leven lang leren” in Midden-Brabant.

Ik zie dat de veranderingen om ons heen steeds sneller zullen gaan. Nieuwe banen verschijnen waar andere carrière mogelijkheden minder zullen worden. Als werknemer heb je de verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen om breed inzetbaar te blijven. Als werkgever heb je mijns inziens de verantwoordelijkheid om te investeren in je personeel.

Als projectleider ben ik constant op zoek naar mogelijkheden om het belang van een continue persoonlijke ontwikkeling op de kaart te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat wij een belangrijke onafhankelijk rol hebben. Met de ondernemersadviseur als sparringpartner voor het MKB en de loopbaanadviseur  als expert voor individuele vraagstukken kunnen wij immers een breed publiek dienen.

Er zijn in deze regio nog veel meer mooie initiatieven rondom leren en werken, ik vind het dan ook belangrijk om steeds af te wegen waar wij de verbinding tot stand kunnen laten komen of te versterken waar nodig.