> Ik ben werkgever

Ik ben werkgever

Als werkgever wil je de juiste mensen op de juiste plek hebben. En gemotiveerd personeel. Ook wil je kennis en ervaring binnenboord houden en aantrekkelijk zijn voor potentiële werknemers. Eigenlijk meer dan ooit, nu goed personeel schaars is. Bij al deze wensen zijn twee dingen essentieel: scholing en (persoonlijke) ontwikkeling van werknemers. Wij kunnen jouw organisatie daarin adviseren. Kosteloos en vrijblijvend.

5 redenen om te investeren in scholing

 1. Scholing tilt je organisatie naar een hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere producten en dienstverlening.
 2. Scholing houdt scherp. Stilstand is achteruitgang in een wereld waar (technologische) ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Door te investeren in kennis blijf je de concurrentie een stap voor.
 3. Scholing verhoogt de productiviteit. Werknemers zijn competenter, beter gemotiveerd en melden zich minder vaak ziek.
 4. Scholing motiveert en bindt werknemers. Goed (geschoold) personeel is moeilijk te vinden. Door werknemers op te leiden zorg je voor doorstroming en houd je kennis en ervaring binnen het bedrijf.
 5. Scholing maakt de organisatie aantrekkelijk. Je laat zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt en investeert in je personeel. Dat maakt de organisatie aantrekkelijk voor mensen van buitenaf.

Wij kunnen jouw organisatie helpen met

 • Zelftest voor bewustwording van mogelijke knelpunten in jouw bedrijf (Personeelsbarometer)
 • Advies over om-, her- of bijscholing van personeel
 • Advies over de combinatie leren & werken
 • Advies over mobiliteit
 • Advies over herplaatsen van personeel
 • Advies voor verbetering van taalvaardigheid van personeel
 • Advies over financiële regelingen
 • Eerste hulp bij HR-vragen (HR-loket)

Heb je een vraag over scholing, scholen van zittend personeel, het aantrekken van (geschoold) personeel, leerwerktrajecten, het aanbieden van een leerwerkbaan, het ervaringscertificaat, herplaatsen van personeel en/of de financiering hiervan? 
Neem vrijblijvend contact op met onze ondernemersadviseur Titia Fluks: 06-57608446 of titia.fluks@lerenenwerken.nl

Uiteraard vind je ons ook op diverse social media kanalen voor de laatste nieuwsitems: LinkedIn, Facebook, Instagram