Eline de Jongh

> Eline de Jongh-Swinkels, trainee ondernemersadvies

Eline de Jongh-Swinkels, trainee ondernemersadvies

Ik ben Eline de Jongh-Swinkels, trainee ondernemersadvies bij het LeerwerkLoket Midden-Brabant. Ik vind het erg belangrijk om me in te zetten voor de MKB-ondernemers in de regio. Met name wil ik ze helpen aan de slag te gaan met het thema ‘een leven lang ontwikkelen’.  

Een leven lang ontwikkelen is onwijs belangrijk in een tijd waarin de gehele arbeidsmarkt flexibeler wordt en ontwikkelingen snel gaan. Daardoor wordt er ook veel flexibiliteit van zowel ondernemer als werknemer gevraagd. Dit vraagt om een wendbare organisatie; een organisatie die mee kan bewegen met alle ontwikkelingen en veranderingen om zich heen.  

Duurzaam investeren in je medewerkers is hierom nog nooit zo urgent geweest. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Vanuit het LeerwerkLoket helpen we u graag bij de vraagstukken die u heeft rondom duurzaam investeren. Dit doen we in samenwerking met het Sociaal Innovatie Centrum Arbeid van de Fontys Hogeschool. Ik lever graag mijn bijdrage om het MKB in Midden-Brabant toekomstbestendig te maken.

 

Eline de Jongh-Swinkels

eline.dejongh@lerenenwerken.nl
06-82360938