Chris Anne van Kooten

> Chris-Anne van Kooten, procesmanager

Chris-Anne van Kooten, procesmanager

Ik ben Chris-Anne van Kooten, procesmanager bij Leren en Werken Midden-Brabant voor de projecten: het Rangeerterrein en de Pilot Praktijkleren. 

Het Rangeerterrein is de nieuwe manier van werken die wordt ingevoerd bij de WSP Werkhart-organisaties (waaronder Leren en Werken, UWV, Gemeenten Midden-Brabant, Diamantgroep en Baanbrekers). Ik zorg voor de structuur die dit proces nodig heeft en ondersteun de projectleider hierin. Door deze nieuwe manier van samenwerken kan er snel en effectief gereageerd worden op de vraag van de arbeidsmarkt. Dit doen we voor de sectoren logistiek, techniek, vrijetijd en zorg.   

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van het monitoringsproces en de monitoring van de Pilot Praktijkleren. Hier zorg ik voor de structuur in het aanmeldproces. Deze pilot is voor werkzoekenden en werkenden zonder startkwalificatie, die bij een werkgever in de praktijk leren wat ze anders op school zouden leren. Het doel is om de positie van deze mensen op de arbeidsmarkt te versterken.  

Door mijn bijdrage aan deze beide processen help ik anderen zich te ontwikkelen en hun positie op de arbeidsmarkt stabiel te houden. Kortom: een leven lang leren! Een mooi uitgangspunt, dat mijzelf ook een duwtje in de rug geeft om hier tijd voor vrij te (blijven) maken.