> Avond spreekuur in LocHal vanaf april!

Avond spreekuur in LocHal vanaf april!

Loopbaanadvies in LocHal

Vanaf donderdag 18 april kun je maandelijks ’s avonds in de bibliotheek in de LocHal terecht voor loopbaangesprekken bij Leren en Werken Midden-Brabant. Dé uitgelezen kans om als werkende het gesprek over je loopbaan aan te gaan!

Heb je behoefte aan een loopbaan APK? Wil je een beter beeld krijgen van wat je wilt en kunt? Denk je aan omscholing? Wil je inzicht krijgen in jouw ontwikkelmogelijkheden? Heb je vragen over je loopbaan? Ben je werkend of werkzoekend: bij Leren en Werken Midden-Brabant ben je met deze vragen aan het juiste adres. En aan onze dienstverlening zijn geen kosten verbonden.

Dagelijks ontvangen wij inwoners van Midden-Brabant voor loopbaangesprekken bij ons op kantoor in Station 88 aan de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg. Vanaf 18 april kan dat dus ook ’s avonds van 17.00 tot 20.00 uur in de LocHal!

Van 16.00 tot 17.00 uur houden we een inloopspreekuur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Je bent van harte welkom!
Tussen 17.00 en 20.00 uur voeren we persoonlijke loopbaangesprekken. Deze gesprekken zijn uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan via 06-53588691 of middenbrabant@lerenenwerken.nl.

We zijn in de LocHal aanwezig iedere derde donderdag van de maand: 18 april, 16 mei en 20 juni. Je vindt ons op de begane grond naast de servicebalie van de bibliotheek.